logo
EtusivuMajoitusKäyttöehdotInfoHakuOta yhteyttäLisää kohde

Tietoa Huvilat.fi-palvelusta

Huvilat.fi on valtakunnallinen vuokramökkien, loma-asuntojen ja huviloiden hakupalvelu, joka toimii sekä mökkien omistajien että vuokrattavaa kohdetta etsivien asiakkaiden apuna. Huvilat.fi-sivustolta voit hakea vuokramökkejä usealla eri hakukriteerillä ja pääset tutustumaan kohteiden yksityiskohtaisiin esittelytietoihin ja kuviin. Vuokrattavien kohteiden ilmoittaminen ja kohteiden selailu on käyttäjille ilmaista.

Vuokrattavan kohteen varaustilanteen näet suoraan Huvilat.fi-palvelun kohde-esittelystä, mökin omasta varausjärjestelmästä tai ottamalla yhteyttä mökin omistajaan. Varauspyyntölomakkeen avulla voit tehdä varaustiedusteluja kellonajasta riippumatta.

Palvelumme toimii suomeksi. 


Palvelun käyttö

Huvilat.fi-palvelun on tarkoitus tuoda vuokramökkien omistajat ja vuokrattavaa kohdetta etsivät asiakkaat yhteen. Kohteiden vuokraus tapahtuu vuokraajan ja kohteen omistajan kesken, sovittujen ehtojen mukaisesti, eikä Huvilat.fi palveluntarjoajana ole vuokrasuhteen osapuoli missään osuudessa. Kohteen vuokraus ja käyttäjien välisten erimielisyyksien selvittäminen tapahtuu suoraan kohteen omistajan (tai tämän edustajan) ja asiakkaan kesken.

Huvilat.fi ei vastaa verkkopalveluun jätettyjen ilmoitusten totuudenmukaisuudesta, pitävyydestä tai muusta vastaavasta. Mikäli havaitset Huvilat.fi verkkopalvelussa palvelun käyttöehtoja, sääntöjä tai hyvää tapaa rikkovaa toimintaa, voit ilmiottaa asiasta sähköpostitse ylläpidolle osoitteeseen info@huvilat.fi. Rikkomusten seurauksena voi olla tunnuksen käyttöoikeuksien poistaminen.


Vuokrakohteiden ilmoittajat

Voit ilmoittaa vuokrakohteesi Huvilat.fi-palveluun tästä »
 

Vuokrausehdot

Huvilat.fi on vuokramökkien, loma-asuntojen, huviloiden ja muiden vuokrattavien majoituskohteiden hakupalvelu ja markkinakanava. Kohteiden vuokraus tapahtuu vuokraajan ja kohteen omistajan kesken, sovittujen ehtojen mukaisesti, eikä Huvilat.fi palveluntarjoajana ole vuokrasuhteen osapuoli missään osuudessa.

Ilmoitusten selaaminen

Voit selata ilmoituksia ja etsiä vapaita sopivia lomanviettopaikkoja ja vuokramökkejä rekisteröitymättä palveluun. Voit rajata hakuja majoitukselta vaatimasi varustetason, sijainnin, halutun ajanjakson tai muun ominaisuuden mukaan.

Varauspyyntö

Kun sopiva kohde on löytynyt, täytä kohde-esittelystä löytyvä varauspyyntölomake ja lähetä varauspyyntö kohteen omistajalle. Varauspyyntölomakkeen pakolliset kentät on merkitty tähdellä. Kun kohteen omistaja vahvistaa varauksen, saat ilmoituksen vahvistuksesta sähköpostiisi.

Varauksen vahvistaminen ja maksu

Vuokrakohteen omistaja lähettää varauksesta vahvistuksen, varausehdot ja muut vuokraukseen liittyvät tiedot varauspyyntölomakkeella asiakkaan antamaan sähköpostiosoitteeseen tai postitse. Vahvistetusta varauksesta syntyy vuokrasopimus vuokraajan ja vuokrakohteen omistajan välille. Maksu suoritetaan vuokrakohteen omistajan ilmoittamalle tilille, omistajan varausehtojen mukaisesti.

Avainten luovutus

Vuokraaja sopii vuokrattavan kohteen omistajan kanssa avainten luovutuksesta ja muista käytännön asioista.

Vahinkojen korvaus

Vuokralainen on velvollinen korvaamaan lomakohteelle tai sen irtaimistolle aiheuttamansa vahingon lomakohteen omistajalle.

Huomautukset, valitukset ja kysymykset

Mahdolliset huomautukset ja valitukset tulee ilmoittaa suoraan kohteen omistajalle. Myös mahdolliset ilmoituksiin ja varauksiin liittyvät kysymykset tulee kohdistaa suoraan mökin omistajalle. Palveluntarjoaja ei vastaa ilmoitusten tai varausten oikeellisuudesta, vaan tarjoaa käyttäjille verkkopalvelualustan.